Make-up semipermanet sprancene
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Citește pentru mai multe informatii.

Politica de Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului wundbrow (wundbrow.ro) .

Datele colectate pe acest site sunt prelucrate de SC Ralix Advertising SRL, operator de baza de date cu numarul  34565 inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a prelucrarii datelor cu character personal.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe wundbrow (wundbrow.ro) , utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii wundbrow (wundbrow.ro)  in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea wundbrow (lwundbrow.ro)  si a tertilor cu care wundbrow (wundbrow.ro)  are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe wundbrow (wundbrow.ro) , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar wundbrow (wundbrow.ro)  nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@wundbrow.ro.

 

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.